Cada cop més s’està incidint amb la dieta i els valors nutricionals, d’aquesta, com a un dels factors principals a l’hora de tractar l’Esclerosi Múltiple. Lluny d’adoctrinar a tots els afectats i sense cap intenció de decantar la vostra opinió respecte a una resposta favorable o desfavorable, avui us presentem el fetge; un aliment molt utilitzat en la dieta de generacions passades i que, actualment, s’està recuperant com un aliment de gran valor nutricional.

Amb una característica merament informativa i amb la intenció de ser el propi lector el que tregui les seves conclusions us presentem les “factors favorables i desfavorables de menjar fetge”.

imgres

El fetge és un òrgan important i un popular menjar en moltes cultures. El seu alt valor nutricional és el fet que ens fa fixar-nos en aquest aliment per a problemes de desnutrició i afectacions nutricionals derivades de les malalties autoimmunes i els seus tractaments

És un dels aliments més complets per a una dieta rica en proteïnes, alta en l’aport de vitamines (A, B-6 i B-12, principalment) i minerals, com el ferro i el Zinc.

És cert que també incloem les seves desavantages com el consum excessiu pot ser nociu per les seves altes quantitats de colesterol i desaconsellat, sense control medic, en dones embarassades.

Sempre recomanem la consulta al seu metge o nutricionista abans de començar un consum regular d’aquest aliment.

entrefogonestereo.blogspot.com.es

Muy fitness

Beef Liver Nutrition Information

Vitónica

Anuncis